Начало Картинг Бием на състезание по картинг, организирано от TV7

Бием на състезание по картинг, организирано от TV7

140
0

По случай старта на Формула 1 за сезон 2010, ТВ 7 покани колеги журналисти да премерят сили на състезание по картинг, организирано специално за целта.

Днес на картинг пистата в Красна поляна, се състоя едно вълнуващо и оспорвано състезание по картинг. На поканата на ТВ 7 се отзоваха колеги от 30 медии. Състезанието се състоя в пет кръга, като до финала стигнаха петима участника. Крайното класиране е както следва:

1.Борис БарболовClubS1
2.Веско ВълчевДарик радио
3.Борислав ПетровAuto Motor und Sport

Победителите наградиха Светлана Василева – Изпълнителен директор на ТВ 7 и Николай Илиев – продуцент на редакция „Спорт“.

ТВ 7 е единствената телевизия в България, която излъчва състезанията от световния шампионат Формула 1 през 2010 г. Феновете на най-силния и авторитетен автомобилен шампионат могат гледат на живо всички квалификации и стартове. ТВ 7 изпраща свой екип на „мястото на събитието“ в 8 старта.

Преди всеки старт зрителите на ТВ 7 ще гледат 20-минутно студио с най-интересните видео материали и новини за всичко, което се е случило от началото на състезателния уикенд до момента, а пет минути преди старта на загряващата обиколка, феновете вече ще са на пистата с картина от трасето.

Формата на картината ще бъде 16/9 на квалификациите, студията и всеки старт от календара.