Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Билетите за Гран при на САЩ ще са в продажба от 1...

Билетите за Гран при на САЩ ще са в продажба от 1 март

28
0
Гран при на САЩ

Билетите за Гран при на САЩ ще бъдат пуснати в продажба на 1 март, съобщиха организаторите на надпреварата. Те обясниха още, че вече има регистриран сериозен интерес към състезанието от фенове от цял свят.

Създадохме двуетапен процес, за да отговорим адекватно на търсенето на билети – обясни шефът маркетинг и продажби на Съркюит ъф ди Америкас Джеф Муур. – Целта е да помогнем на запалянковците да разберат максимално добре наличните възможности и да получат билета, който могат да си позволят. В тази първа фаза демонстрираме какво се предлага на главната трибуна.

Организаторите обявиха създаването на Select Seat Waiting List (SSWL). Желаещите могат да се запишат в него от днес до 13 февруари, за да могат с предимство да закупят място в момента, когато това стане възможно. Запазването на позиция струва от 1000 до 5000 долара.

Капацитетът точно на тази трибуна е приблизително 9000 места. Очаква се сериозно търсене за позициите при първи завой – там според организаторите е едно от най-добрите места за наблюдаване на надпревара.