Начало Автомобили БМВ показа лимитирана спортна версия на Х3

БМВ показа лимитирана спортна версия на Х3

287
0

БМВ разпространи снимки на новата лимитирана версия на своя SAV модел – Х3. След 6 години на пазара, Х3 вече ще бъде предлаган и във версия с М-пакет, но само за една година (2010-та).

BMW X3 Sport Limited Edition разполага с пакет, включващ няколко доста атрактивни елемента. Джантите са 19-цолови, а към екстериора са добавени няколко аеродинамични елемента, боядисани в цвета на купето. Окачването е снижено, а автомобила вече разполага и със системата за управление в зависимост от скоростта -Сервотроник. Фаровете са ксенонови и се адаптират спрямо завоя.

Интериора е тапициран в кожа Алкантара, а седалките имат по-спортна и анатомична форма. На новия трилъчев волан, както и на другите обичайни места вече седи емблемата на М Техник.

Клиентите ще могат да избират между всичките шест двигателя, които се предлагат за модела. При версията с най-малкия бензинов агрегат с 150 к.с., допълнителната сума възлиза на 7250 евро, а при шестцилиндровия дизел от xDrive35d с 286 к.с., цената вече е 7900 евро.

Не е ясно обаче защо цените за допълнителния М-пакет са различни в комбинация с различните двигатели, при положение, че модификации по самите агрегати няма, а останалите екстри са еднакви и при най-силния и при най-слабия вариант.