Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 БМВ сменят двигателя на Хайдфелд

БМВ сменят двигателя на Хайдфелд

42
0

Роберт Кубица: „Двете тренировки минаха добре днес. Беше доста зает четвъртък и ние завъртяхме много обиколки.Сега трябва да видим само как да подобрим колата за събота.”

Ник Хайдфелд: „В първата сесия осъзнах, че на двигателя му липсва мощност, затова и потърсих подходящо място, където да спра. Разбира се, повредата ни костваше доста време и информация, но пак успяхме да поправим колата за втората сесия. И действително имаше подобрение. С оглед на факта, че това е Монако, бих казал, че колата се представи доста добре.”

Вили Рампф (Технически директор): „Не успяхме да изпълним пълната си програма. Това се дължеше на прекъсванията по време на сесията. Освен това трябваше да сменим двигателя в колата на Ник по време на първата сесия.”

„Повторихме някои от нещата, които пробвахме по време на последния тест на пистата Пол Рикар, тъй като характеристиките на пистата тук в Монако са доста специални. Заради това използвахме и предни тасове на колелата. Сега имаме повече от ден, за да преценим данните, преди да се концентрираме за квалификационните настройки за събота.”