Начало Автомобили BMW 6-Series?

BMW 6-Series?

231
0

6-Series на BMW определено е един от наистина стилните, елегантни и не прекалено агресивни спортни автомобили, което може би е фактор за това, че моделът не е толкова често избиран да бъде тунингован – не само в Европа, ами и по целия свят. Но един „луд” специалист по дизайн от Литва реши да се пробва върху автомобила, в резултат на което се е получило едно спортно купе, което може да е загубило част от своята елегантност, но за сметка на това е доста агресивно.

Определено дизайнът на автомобила е доста пипнат, като към основата, предоставена от BMW, са добавени по-широки калници, които да поберат огромните 26-инчови колела, обути в гуми 305/30. Освен това има нови аеродинамични елементи, нови предни светлини и изцяло променен интериор.

Въпреки че в модела от Литва определено има доста новости и като цяло модификациите по дизайна никак не са малко, то трябва да се признае, че в действителност е свършена отлична работа, в резултат на което 6-Series (макар и различен) е станало дори още по-атрактивен.