Начало Автомобили BMW Group с ново представителство у нас

BMW Group с ново представителство у нас

38
0

От собствена организация по продажбите ще бъде представлявана BMW Group в нашата страна от 1 юли тази година, бе обявено официално днес по време на първата пресконференция в пресденя на Автомобилен салон София 2007. В София се учредява клон на компанията, който ще се ръководи от Александър Миланов. Камор Ауто остава дилър на компанията и запазва статута на вносител на мотоциклети BMW. Със създаването на новата структура у нас мюнхенският концерн ще бъде пряко представляван в 41 страни по света.
Наличието на клонове означава, че BMW ще има собствен облик и присъствие и по този начин ще се гарантира оптималното прилагане на надзорни и контролни функции върху дейностите на местния пазар – обясни президентът на BMW Group Central Eastern Europe г-н Франц Юнг. – Тъй като BMW ще може да поддържа пряк контакт с дилърите и клиентите си на всеки местен пазар, е изключително важно да се ориентира изцяло към клиента. Близостта ни до пазара означава, че можем да реагираме бързо с оглед на тенденциите и потребителските желания, свързани с нашите продукти и услуги.
Според анализите на компанията директното й представяне у нас ще доведе до реализиране на целите й и удовлетворяване на потребителите. Първоначално в софийския офис ще бъдат назначени 10 души.