Начало Автомобилни новини BMW показа предпремиерно новия X3

BMW показа предпремиерно новия X3

140
0

Дни преди публикуването на първите снимки и информация за новото BMW X3 хората от BMW България показаха модела пред подбрана публика. Повече от 250 клиенти, представители на медии и почитатели на марката BMW видяха и докоснаха на живо четвъртото поколение на Х3.

Близо шест месеца преди въвеждането на пазара потенциалните клиенти получават възможност да се запознаят в детайли с новия X3. Така те ще могат да изберат подходяща версия и оборудване и да ги поръчат своевременно още преди началото на продажбите.

Четвъртото поколение на Х3 беше представено под под мотото „Вижте невижданото“. Акцентът беше поставен върху върху всестранните възможности на BMW X3. Те му позволяват да комбинира привидно изключващи се характеристики. Става дума за качества като изтънченост и суров характер, динамика и практичност, спортен характер и офроуд възможности и др. Тяхното съчетаване в един SAV (термин на  BMW) автомобил от средния клас разкрива впечатляващата и понякога изненадваща красота на природата.

BMW X3 и играта на стихиите

Презентацията включваше кадри от Американското геоложко дружество, които разкриват красотата и силата на стихиите – въздух, земя, огън и вода. Прожекция на топографски линии, подчертаваше дизайнерските акценти на модела.

В четвъртото си поколение моделът се характеризира с още по-внушителен външен дизайн. Допълва го прецизно изработен, модерен и елегантен интериор. С тях новото BMW Х3  има потенциала да продължи историята на успеха, започнала преди повече от 20 години.

Гамата от моделни варианти на новото BMW X3 включва икономични бензинови и дизелови двигатели и plug-in хибридна система от най-ново поколение. Тя се  отличава със значително по-дълъг изцяло електрически пробег.

Новото BMW Х3 ще се произвежда в заводите на BMW Group в Спартанбърг (САЩ) и Рослин (Южна Африка). Въвеждането на пазара ще започне в Европа и САЩ през четвъртото тримесечие на 2024 г. Множество други пазари ще бъдат включени от януари 2025 г.