Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 BMW ще представят F1.08 в средата на януари

BMW ще представят F1.08 в средата на януари

56
0

BMW Заубер ще представят болида си за следващия сезон в средата на януари 2008 г., потвърдиха официално от екипа.###BMW Заубер ще представят болида си за следващия сезон в средата на януари 2008 г., потвърдиха официално от екипа.
Новата кола F1.08 бе проектирана в базата на тима в Хинвил и ще бъде официално представена на 14 и 15 януари. Все още не се знае къде ще се състои самото представяне.
Спортният директор на отбора Марио Тайсен се надява, че болидът ще бъде крачка напред в развитието в сравнение с настоящата кола F1.07.
“Ако не променяте правилата в продължение на няколко години, всяка кола ще бъде само доразвитие и няма да видите никакво революционно нововъведение – каза Тайсен. – Очевидно е, че разполагаме с нещо скрито в джоба, което не може да бъде внедрено в настоящата кола, а само в следващия проект. Това ще бъде осъществено догодина. Мога само да се надявам, че ще бъде стъпка на промяна в сравнение с това, с което разполагаме днес и че стъпката ще бъде по-голяма от тази на нашите съперници.”