Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Болидът на Форс Индия ще е доста по-различен за Испания

Болидът на Форс Индия ще е доста по-различен за Испания

62
0

Новата версия на болида на Форс Индия за Гран при на Испания ще бъде доста по-различна от досегашната. Причината за това ще бъдат множеството ъпдейти, които ще бъдат внедрени по шасито на пистата Каталуня. Те са резултат от сериозната работа на хората в екипа, които се надяват с тях колата да стане доста по-бърза и да даде възможност на пилотите си да се класират доста по-напред в колоната.

Подобренията ще бъдат внедрени и на двете коли още за тренировките в петък, коментира собственикът на тима Виджай Маля. – Логично колата ще изглежда доста по-различно.” В последно време индийският тим няма особен късмет, като в Русия и двете коли пострадаха при инцидентите във втори и трети завой. Все пак Серхио Перес успя да стигне до 9-ото място и да вземе точки.

„Беше важно да се върнем в зоната на точките в Русия, коментира Перес. – Колата се представяше много добре през целия уикенд и можех да усета прогреса, който сме направили от началото на сезона. Започнахме годината трудно, но скоростта ни в Сочи беше голям тласък за всички нас. Ще бъде голямо предизвикателство за нас да разберем всичко по колата в петък.”