Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бордът на Ферари даде пълна власт на Тод

Бордът на Ферари даде пълна власт на Тод

38
0

Жан Тод получи пълна власт да ръководи правните действия на Ферари по случая за шпионаж и саботаж в екипа.###Жан Тод получи пълна власт да ръководи правните действия на Ферари по случая за шпионаж и саботаж в екипа. Решението бе взето от борда на директорите на италианската компания.
Бордът се събра в Маранело, за да анализира последните действия, предприети срещу бившия им служител Найджъл Степни и заподозрения главен конструктор на Макларън Майк Кулън. Всички негови членове са единодушни, че ще продължат настойчиво с вече започнатите действия, а ако е необходимо ще предприемат и допълнителни.
„Бордът делегира пълномощията си на президента на борда на директорите, на изпълнителния директор и на административния директор, за да започне и продължи всички необходими правни действия в името на компанията в допълнение към вече предприетите правни действия в правното, гражданското, криминалното, административното, спортното правораздаване в Италия и в чужбина”, се казва в част от изявлението на Ферари.