Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Брансън намекна за по-сериозно обвързване с Формула 1 след победата на Браун...

Брансън намекна за по-сериозно обвързване с Формула 1 след победата на Браун днес

29
0

След като изгледа как логата на компанията му лъщяха върху двата болида, спечелили двойна победа на Албърт Парк, сър Ричард Брансън намекна, че следващата му стъпка може да е закупуване на отбор от Формула 1.

Британският милиардер прекъсна семейната си ски-почивка този уикенд, за да долети в Мелбърн и да анонсира набързо подписания договор за спонсорство с новия тим на Браун.

58-годишният Брансън загатна, че този анонс е само началото към все повече увеличаващият се негов интерес към света на Ф1 и заяви пред ВВС, че е най-вероятно той ще предприеме следващата стъпка в съвсем близко бъдеще.

В момента сме само спонсори. Имам предвид, че един ден Върджин може да притежава отбор и да го кръсти на себе си. Водим такива разговори,
каза той.

Всъщност Брансън бе толкова развълнуван от успеха на тима на Браун през целия уикенд, че реши да не присъства на организирания от самия него рок концерт, наречен ‘V-Festival‘, който се проведе в събота вечерта в Сидни.

Също така според слуховете, милиардерът не си е тръгнал и в неделя вечерта, когато е трябвало да отпътува за следващия ‘V’ концерт, за да може да отпразнува подобаващо първата победа на отбора.