Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Брансън ще разкрие плановете си за Браун GP в Испания

Брансън ще разкрие плановете си за Браун GP в Испания

29
0

Ричард Брансън очаква да се разбере дали компанията му Virgin ще стане главен спонсор на екипа Браун GP по време на Гран при на Испания.

В момента той преговаря със собственика на тима Рос Браун по въпроса за увеличение на спонсорската подкрепа. На тази бази съществува реален шанс Virgin да се превърне в главен спонсор на Браун GP.

Същевременно обаче се появиха слухове, че заради колосалния успех на тима и други компания са проявили интерес да го финансират и вероятно Virgin ще трябва да се конкурира с тях. В тази връзка в Бахрейн Брансън сподели, че ако друга компания предложи на отбора по-добра от неговата оферта, той ще приеме този факт и ще се оттегли. След състезанието на пистата Сахир пък британецът допълни:

„Ще говорим отново в Барселона и ще оповестим резултата. Очевидно победата в Бахрейн прави ситуацията по-сложна, тъй като екипът ще стане още по-популярен.“

С това си изказване Брансън имаше предвид, че тимът вече е невероятно примамлива хапка от спонсорска гледна точка и времето ще покаже кой ще стане главен спонсор на Браун GP.