Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Буеми очаква битка със Заубер, Уилямс и Петров

Буеми очаква битка със Заубер, Уилямс и Петров

41
0

Битка със Заубер, Уилямс и Витали Петров с Рено предстои на Торо Росо според Себастиен Буеми. Пилотът с швейцарски паспорт се нареди 15-и на стартовата решетка за Гран при на Бахрейн и определи представянето си като очаквано.

– Както винаги, чувствах, че можеше да се справя и по-добре, но не с много – може би с около две десети. Утре се надявам да финиширам в зоната на точките, което този сезон означава сред първите 10. Това ще изисква придвижване напред с пет места и не е невъзможна задача – надпреварата е дълга и всичко може да се случи – допълни Буеми.

Съотборникът му Хайме Алгерсуари отпадна още след първия сегмент, като заяви, че е допуснал грешка в бързия си тур с меки гуми.

– Нивото на прилепяне бе доста ниско и натисках здраво, заради което изпуснах линията, след като влязох прекалено бързо в завой – дообясни испанецът. – Има накъде да се подобряваме, но в състезанието ще ми е трудно да спечеля точки.

Техническият директор Джорджо Асканели допълнително окуражи младежа, заявявайки, че грешки се случват и тази на Алгерсуари само показва, че е способен на повече.