Начало Автомобили Бугати Вейрон Fbg par Hermes

Бугати Вейрон Fbg par Hermes

151
0

Само месец след представянето на лимитираното издание Бугати Вейрон Fbg par Hermes по време на автомобилното изложение в Женева вече идва ново изключително ексклузивно издание на най-бързия и най-желания автомобил на планетата – Бугати Вейрон Sang Noir. Новото издание е посветено на оригиналния Бугати Атлантик 57S от 30-те години на миналия век и притежава серия нови стилистични приумици, сред които са изцяло черен интериор и небоядисани панели от въглеродни влакна.

Други елементи включват алуминий по страничните огледала и предната решетка, затъмнени предни фарове, нови специални лети джанти с черни елементи, както и уникална черна кожа и Alcantara в интериора. Sang Noir, което се превежда като „черна кръв”, е базиран на представения преди модел от серията Pur Sang, от когото вече бяха произведени 5 бройки. За новия модел обаче няма никакви данни на този етап за цени или пък за обем на производството.

Интересен е фактът, че обикновено започват да се представят специални издания на един модел, когато му предстои да бъде свален. Подобна е ситуацията е с Мерцедес CLK например. Така че вероятно елегантните и стилни спецификации предхождат появата на нов модел Бугати, който вероятно ще бъде дългоочакваният Тарга модел.