Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бурде влиза в плановете на Торо Росо за 2008 г

Бурде влиза в плановете на Торо Росо за 2008 г

23
0

Себастиен Бурде определено влиза в плановете на Торо Росо за пилот през 2008 г., стана ясно след изпитанията, в които участва французинът на Херес.
###
Себастиен Бурде определено влиза в плановете на Торо Росо за пилот през 2008 г. Шампионът в Champ Car тества за тима от F1 миналата седмица на Херес и изостана от времето на Лиуци, но пък се класира преди Спийд.
Частичният собственик на отбора Герхард Бергер действително бе впечатлен от представянето на Бурде по време на изпитанията и оповести, че французинът има шансове да попадне в екипа през 2008 г.
“Да, той определено е в списъка ни за сезон ’08. Но не и за 2007-ма, тъй като вече си има контракт, който бих искал да уважи напълно. Мисля, че свърши наистина добра работа. Той направи това, което очаквах от него и мога да кажа, че е талантлив пилот”, заяви Бергер и допълни, че ще следи представянето на Бурде отблизо. Освен това за пореден път шефът на Торо Росо обясни, че бъдещето на Лиуци и Спийд все още не е решено. Окончателно то трябва да стане ясно в края на годината.