Начало Автомобилни новини Бюик показаха новия Регал

Бюик показаха новия Регал

335
0

Дженерал Моторс са готови с новия Бюик Регал – автомобил, базиран изцяло на широко одобрявания Опел Инсигния. Всъщност новият Регал дори ще бъде сглобяван в заводите на Опел в Рюселсхайм (може би просто на половината от произведените Инсигнии ще бъдат слагани емблеми на Бюик).

Моделът ще бъде предлаган с два четирицилиндрови двигателя – 2,4-литров Екотек мотор с 182 к.с. и 233 Нм и двулитров турбо-агрегат с 220 к.с. и 349 Нм.

Отпред колата разполага с окачване Макферсон, а отзад с независимо окачване с 4 звена. Освен него моделът разполага и със система за контрол на стабилността StabiliTrak, а като опция се предлага система за интерактивен контрол на окачването(IDCS), която има три нива за настройка.

Въпреки чисто немския си произход Бюик Регал идва оборудван типично по американски – електрически предни седалки с подгряване и 12 нива на настройка, кожен салон, връзка с Bluetooth, ХМ сателитно радио и 18-инчови джанти. Като опция пък се предлагат навигационна система и аудио-система Хармон Кардон, чиито твърд диск за съхранение на музика има капацитет от 10 гигабайта.

Моделът ще влезе в продажба през втората четвърт на 2010-та година.