Начало Автомобили Chevrolet Europe представя дизайна си онлайн

Chevrolet Europe представя дизайна си онлайн

18
0

Уникален интерактивен сайт дава поглед върху дизайна на новите автомобили на Chevrolet

Четири години след много успешното лансиране на марката в Европа, Chevrolet представя уникален интерактивен сайт, който разкрива света на автомобилния дизайн на марката, включително дизайнерските характеристики на Chevrolet, концептуалните модели и глобално протичащия работен процес на дизайнерския екип.

www.chevroletdesign.com дава възможност за дълбоко проникване в новия дизайнерски речник на Chevrolet и неслучайно сайтът е създаден в началото на годината, в която ще видим премиерите на два наистина нови глобални продукта на Chevrolet – Cruze и Spark.

Посетителите на сайта ще получат по-добро разбиране за предизвикателствата, с които се сблъскват дизайнерите при създаването на един глобален автомобил. Те ще научат как дизайнерите на Chevrolet от различни краища на земното кълбо работят заедно в тясна връзка при разработването на автомобилите, за да могат те да бъдат продавани в целия свят.

За посетителите на сайта ще стане ясно как и кои стилови линии и общи дизайнерски характеристики осигуряват безгрешното разпознаване на Chevrolet като Chevrolet и то от пръв поглед, независимо дали автомобилът е малък или голям.

Сайтът обяснява и важната роля, която дизайнът играе при създаването на по-„зелени” коли. Технологиите не са единствената предпоставка за това едно превозно средство да е по-екологично: Дизайнерите могат да повлияят на ранен етап по отношение на фактори, като избора на материали или аеродинамиката.

Накрая, посетителите на сайта получават достъп до редица ексклузивни визуални материали на последните концептуални модели на Chevrolet, включително снимки, скици и видеоматериали. Те ще открият и интерактивен календар на събитията на Chevrolet и линкове към другите сайтове на марката, както и към външни сайтове с новини и някои блогове.