Начало Автомобилни новини Chevrolet пуска Camaro Transformers Special Edition

Chevrolet пуска Camaro Transformers Special Edition

1222
0
Camaro,Chevrolet,transformers

Компанията General Motors представи специална модификация на популярното си спортно купе Chevrolet Camaro, наречено Transformers Special Edition в чест на премиерата на филма Трансформърс 3 (Тъмната страна на луната).
Специалното издание е по мотиви на героя Бъмбълбий и ще се предлага единствено във версиите 2LT и 2SS на Camaro, задвижвани от 3,6-литров V6 с 312 к.с. и 6,2-литров V8 с 426 к.с.
Цената на пакета е само $3 хил., като външните разлики се свеждат до жълтия цвят Rally Yellow и черните спортни ленти върху капаците и покрива на колата. В комплекта са включени и уникални 20-цолови лети джанти, боядисани в черно и носещи емблемата на аутоботите.
Интериорът е изработен от черна кожа с жълти шевове, а емблемите на героите са монтирани на централната конзола и подглавниците на седалките.
Като опция ще се предлагат двуцветни 21-цолови джанти и допълнителни аеродинамични елементи за каросерията.
Според представители на концерна, новата модификация ще спомогне за привличането на повече млади клиенти.
„Радваме се, че участието на нашия автомобил във филма помогна на Camaro да стане най-продаваната спортна кола в Америка, а също така и един от най-разпознаваемите автомобили в света“ – заявяват от General Motors.
Поръчките за Camaro Transformers Special Edition започват да се приемат от месец юли т.г.