Начало Автомобилни новини Chevrolet ще покаже дебюта на новия Malibu в интернет с HD-картина

Chevrolet ще покаже дебюта на новия Malibu в интернет с HD-картина

40
0
Chevrolet Malibu

Официалното представяне на новия модел Malibu на Chevrolet в Съединените щати ще може да се проследи на живо от хора по целия свят в пълноразмерна видеокартина с висока резолюция, излъчена в интернет. Моментът на премиерата в интернет ще съвпадне с представянето на новия Malibu на автомобилното изложение в Шанхай на 19 април.

Предаването на картина с висока резолюция (HD) в реално време в интернет се прави за първи път в автомобилната индустрия и отразява стремежа на марката Chevrolet да предизвика революция в глобалното предстаявне на продуктите, отбелязвайки премиерата на новия Malibu едновременно на два континента, в множество социални мрежи и медийни сайтове, както и на всички, притежаващи лични мобилни устройства iPad и iPhone. Разбира се, ще се предлага и картина за обикновените потребители на интернет.

„Ние разширяваме достъпа до информация за нашите продукти отвъд обичайните и широкоразпространени представяния в рамките на автомобилни изложения. Използваме най-новите достъпни за нас технологии и сме първият автомобилен производител, демонстриращ подобно представяне на излключително важен за Chevrolet модел на няколко континента по целия свят,“ отбеляза Сюзън Дочърти, вицепрезидент продажби, маркетин и следпродажбено обслужване на GMIO. „Излъчването на картина с висока резолюция ще даде на хората по целия свят най-добрата възможност да се насладят на новия Malibu.“

Новият модел Malibu ще се продава на пазарите в близо 100 страни на шест континента. Chevrolet ще прекрачи ограниченията на часовите зони, представяйки модела в живо излъчване в интернет на 18 април в 20:30 часа американско източно
стандартно време (2:30 часа на 19 април по централноевропейското време), както и на 19 април в рамките на автомобилното изложение в Шанхай. Почитателите на марката Chevrolet във Facebook могат да гледат на живо глобалната премиера на новия Malibu в специалния Malibu tab, а притежателите на iPad и iPhone ще имат възможност да гледат излъчването на събитието в специален формат, оптимизиран за техните персонални мобилни устройства. Видеокартината във Facebook и за iPad/iPhone ще бъде със стандартна резолюция.