Начало Автомобилни новини Citroën представя 14 модела от гамата си леки и лекотоварни автомобилa на...

Citroën представя 14 модела от гамата си леки и лекотоварни автомобилa на панаира в Пловдив

64
0

По време на Автомобилен Салон Пловдив 2007, Автомотор Корпорация АД, официален вносител на Citroën за България представя 14 модела от гамата си леки и лекотоварни автомобилa на външен щанд с площ от 468 кв.м. , разположен в самото сърце на панаира, между зали 3 и 7, на външна площ V.
По традиция, паралелно с участието на Автомобилен Салон Пловдив, Автомотор Корпорация ще присъства с изложбена площ и във френската палата на Панаира, организирана от UBIFRANCE и Икономическата Мисия на Франция в София със съдействието на ФБТК. В тази връзка, Автомотор Корпорация АД представя френските традиции на марката пред българската публика с флагмана на марката С6.
Традиционно Автомотор Корпорация участва в анкетната карта за посетителите на Автомобилен Салон Пловдив, в която всеки от тях може да избере автомобил, който би искал да притежава. В края на салона, най-големият късметлия може да стане собственик на градския автомобил със спортен дух, Ситроен С2 с двигател 1.4i 75к.с. и пълно оборудване за сигурност и комфорт.
Предпремиера за българския пазар е новият SUV (Sport Utility Vehicle) от висока класа на Citroën – C-Crosser, който пристига от Франция специално за изложението в Пловдив.
Новости на панаира са Ситроен C4 Picasso 5 места, който ще бъде представен пред широката публика на града, само няколко месеца след премиерата му в България и C4 Grand Picasso 7 места, който вече завладява многобройни български клиенти.
Новост за българската публика е и новия Jumpy, който се предлага в товарна версия и луксозно изпълнение за превоз на пътници. Като свързващо звено между Berlingo и наскоро излезлия Jumper, новият Citroën Jumpy предоставя на Марката и нови преимущества.
ТЪРГОВСКИ и ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ
Специално за Автосалон Пловдив 2007, Автомотор Корпорация предлага нови, изключително атрактивни търговски условия.
Мъниците от гамата на Ситроен се предлагат с много атрактивни цени, включващи бонуси до 3000 лв.
В продължение на демонстрацията на музикалните способности на Ситроен С4 и неговия робот, специалната серия MELODY за Ситроен С4 включва подарък радио CD или радио CD с MP3 player (при ниво SX PACK) – за да бъде музиката с вас… и още отстъпка от цената.
Към изключително богатата екипировка включваща климатик, ABS с ел. разпределител на спирачното усилие, 8 възд.възглавници, волан с неподвижна централна конзола, сервоуправление с променливо усилие, предни ел. стъкла, центр. заключване, електрически огледала, пакет „Комфорт”, регулатор и ограничител на скоростта, гуми 16” се добавят безплатни аларма, радио CD с управление от волана, цвят металик, фарове за мъгла и други.
Специалната акция за Citroen C5 включва бонус от 5000 лв. от цената на модела и се отнася за ограничено количество автомобили на склад.
По традиция, на Автосалон Пловдив, търсенето на лекотоварни автомобили е засилен, Автомотор Корпорация предлага на своите клиенти изключително атрактивни промоции.
Моделът Берлинго, в пътническа и товарна версия се предлага с отстъпка от 2500 лв., новото Jumpy с отстъпка от 3000 лв., а Jumper с отстъпка до 4000 лв.
СПЕЦИАЛНИ ЛИЗИНГОВИ УСЛОВИЯ
Автомотор Корпорация предлага изключително изгоден собствен финансов лизинг с максимален срок до 5 години и с минимална първоначална вноска от 10%.
Финансовият лизинг се предлага в 3 варианта:
o лизинг без авансово плащане на ДДС, при който Автомотор Корпорация финансира цялото ДДС на автомобила, а клиентите го изплащат във всяка месечна вноска;
o лизинг с авансово плащане на ДДС;
o лизинг с остатъчна стойност и опция за обратно изкупуване, при който клиентът има възможност или да придобие автомобила след изплащане на остатъчната стойност.
ПРЕДПРЕМИЕРА
C – Crosser 2.2HDi 160к.с., цвят черен
Реализиран без никакви компромиси, C-Crosser е способен да преведе пътниците си по всякакви пътища, без оглед на атмосферните условия, благодарение на използваната интегрална трансмисия. Той ще удовлетворява най-разнообразните нужди от вътрешно разпределение, чрез модулиране на вътрешното пространство (конфигурация 5 + 2 места, подвижни и сгъваеми седалки на 2 ред, равен под).
Към поливалентната му употреба, можем да добавим изключително реактивното и динамично пътно поведение, с отлично съотношение между комфорт и сцепление на пътя, както и добри характеристики за опазване на околната среда благодарение на дизеловия двигател HDi, екипиран с филтър за твърди частици (FAP).
C-Crosser се чувства еднакво добре в градска и извънградска среда, както и в насечена местност; той е еднакво приятен за управление при индивидуални и семейни пътувания и посреща гостоприемно на борда си Вашите приятели или предметите, които желаете да превозвате. C-Crosser е предназначен за всички, които търсят изключително поливалентно превозно средство, което да задоволи порива им към свобода и благосъстояние.
C-Crosser се предлага с нов дизелов двигател HDi със 160 конски сили DIN (115 kW или 156 конски сили CEE) оборудван с филтър за частици (FAP) в комбинация с механична шестстепенна скоростна кутия.
Благодарение на 2,2l си двигател, на турбото с променлива геометрия, на значителния въртящ момент и на монтирания филтър за частици, двигателят съчетава гъвкавост, удоволствие при управление, разумен разход на гориво и уважение към природата. Той развива мощност от 156 конски сили при 4 000 оборота/мин, предлага голям въртящ момент от 380 Nm още при 2 000 оборота/мин. При ниво на разход на гориво от 7,3 l/100 kм. при смесено каране и емисии на CO2 възлизащи на 194 гр./ kм.