Начало Автомобили Citroën с премиера на C-Elysée на салона в Пекин

Citroën с премиера на C-Elysée на салона в Пекин

52
0

Citroën представя за първи път новия модел C-Elysée на салона в Пекин, който ще отвори врати на 24 април. Създаден на базата на модела Elysée, това ново предложение на марката разполага с редица промени в стила, качеството и технологиите.

От пръв поглед C-Elysée изглежда като автомобил принадлежащ към Марката с двата шеврона, благодарение на своята експресивна предница, напомняща за най-актуалните модели на Citroën. Нови джанти и триизмерни задни светлини допълват основните външни промени. Купето предлага нови предни седалки и светли цветове.

C-Elysée притежава над 300 подобрения в интерес на клиентите, за да отговори на техните очаквания. Многобройните промени при C-Elysée са с цел да се осигури изключително качество на автомобила, както и при неговата употреба. Като пример, Citroen C-Elysеe разполага със спирачна антиблокираща система от последно поколение, Bluetooth интерфейс, аудиосистема с CD- плейър с чейнджър за 6 диска, USB вход. Задният капак на автомобила е с автоматично отваряне.

С 3 нива на изпълнение и 5 версии, новата гама се предлага с двигател 1.6i 16V, отговарящ на норми Euro IV, съчетан с 2 типа скоростни кутии.
Окачването също е подобрено, с цел да се намали нивото на звука.

Новият C-Elysée идва като допълнение към гамата на автомобилите Citroën произвеждани в Китай от Dong Feng Peugeot Citroën Automobiles (DPCA), съвметсната фирма на PSA Peugeot Citroën и на китайския им партньор chinois Dong Feng Motors. Гамата на Citroën в Китай включва моделите C2, Fukang, Xsara Picasso и C-Triomphe, всичките произвеждани в завода във Вухан, в провинция Хубеи.
Тази гама се допълва от многобройни модели произведени в Европа, като C4 купе, C5 лимузина и C6.