Начало Автомобили Citroen Berlingo Mountain Vibe Concept е идеален за бягство сред природата

Citroen Berlingo Mountain Vibe Concept е идеален за бягство сред природата

36
0

Новият Citroen Berlingo ще бъде представен на 2 март на автомобилното изложение в Женева. Точно преди моделът в серийно производство да направи своя дебют, марката предлага една концептуална негова версия, пълна с енергия и оптимизъм: Citroen Berlingo Mountain Vibe Concept. С подсилено купе и оборудван с аксесоари да изкачва хълмове и да превзема долини, този автомобил е подходящ за всички, които обичат природата, чистия въздух и свободата.

Новият Citroen Berlingo ще присъства на изложението в Женева в една много енергична своя версия. Mountain Vibe Concept кара човек да мисли за свободното време и удоволствието от изкараното сред природата време. Той предлага практично оборудване и силни усещания. Весел и функционален, моделът отваря нови възможности за свобода и бягство.

Със смел екстериорен дизайн, Citroen Berlingo Mountain Vibe Concept отправя покана за опознаване на нови територии. Негова отличителна черта са топографските линии, които подканват да оставите познатите пътеки и да поемете смело по хълмовете. Това оригинално решение, наречено InfraPink, дава собствен облик за концепта. InfraPink присъства и при фаровете за мъгла и се комбинира отлично със зеления цвят на купето. Комбинацията от двата цвята е свежа и приветлива.