Начало Автомобили Citroen C3 Aircross – идеален SUV и за града, и за свободното...

Citroen C3 Aircross – идеален SUV и за града, и за свободното време

3349
0

Новият Citroen C3 Aircross се усъвършенства и проявява характера си с нови предна част, цветни елементи и подобрен комфорт при пътуване. Удобният SUV с изявена индивидуалност и функционалност е за хора с активен начин на живот. Новият Citroen C3 Aircross пристига в дилърствата през юни 2021 г.

„C3 Aircross продължава да изразява своя модерен стил и оригиналност с истински SUV облик, несравним простор, модулност и технологии, които улесняват ежедневието. Искахме да надградим тези силни страни и да постигнем повече зрелост по отношение на дизайна и удобството на борда. Резултатът е силно осезаем. Визията се променя радикално с много по-оформена и характерна предна част. Конструкцията на новите седалки усилва усещането за комфорт вътре в автомобила. Новият C3 Aircross отговаря на всички характеристики на SUV от Citroen и притежава всички качества да продължи своя търговски успех“, заяви главният изпълнителен директор на марката Винсент Кобе.

Произведен в 330 000 броя от лансирането си в края на 2017 г., C3 Aircross продължава своето настъпление в един силно конкурентен сегмент

Клиентите бяха покорени от яркия, привлекателен дизайн с изключителни възможности за персонализация и богатото вътрешно пространство. Мнозинството заложили на C3 Aircross избират високите версии на оборудване.

Новият C3 Aircross се отличава с по-изразителен дизайн с изцяло преработена предна част, която подчертава индивидуалността на модела. Тя е вдъхновена от концептуалния автомобил CXPERIENCE и бе представена за първи път с новия C3 през 2020 г. Носи новия подпис на Citroen за 2021 г. и притежава подчертана, характерна за марката, уникална идентичност.

Погледът е привлечен веднага от новия светлинен подпис на фаровете. Има нов решетка с чисто нов геометричен модел. Цялата предна част е с по-голяма конструкция и оставя впечатление за по-високо разположен преден капак.

Програмата за персонализация на новия C3 Aircross е модернизирана, за да задоволи всеки клиент, който търси уникален и отличителен SUV

За екстериора има 70 възможни комбинации посредством наличните 7 цвята на каросерията и 2 на покрива, както и 4 цветови пакета. Обновяването на персонализацията продължава в интериора с 4 възможни салона.

Новият C3 Aircross кара клиентите да се чувстват като у дома си, като допълнително подобрява комфорта в автомобила чрез програмата Citroën Advanced Comfort®. В допълнение към настройките на окачването моделът предлага още повече удобство при пътуване с новите седалки Advanced Comfort, въведени първо при C4 Cactus и C5 Aircross. Те са налични с амбиентните среди Urban Blue, Metropolitan Graphite и Hype Grey.

Сред отличителните черти на колата са още плъзгаща се задна седалка от две независими части с ход 150 мм. Предната пътническа седалка се сгъва и осигурява дължина за товарене от 2,40 м. Обемът на багажника може да се увеличи от 410 л на 520 л, когато задната седалка е изтеглена максимално напред и до 1289 л, когато задната седалка е сгъната надолу.

Новият C3 Aircross е оборудван с полезни технологии за още по-голямо спокойствие и безопасност зад волана

Той разполага с нов, по-голям 9-инчов сензорен екран за по-лесно използване, яснота и практичност. Новият екран с по-високо качество поставя аксцента върху Citroën Connect NAV и функцията Mirror Screen, съвместима с Android Auto и Apple CarPlay. Включени са също безжично зареждане на смартфон и Citroen Connect Assist. Колата идва и с 12 интуитивни системи в помощ на водача.

Моделът е оборудван с контрол на сцеплението с помощ при потегляне по накло. Чрез тази система се регулира тягата към предните колела в зависимост от терена и се поддържа скоростта при спускане надолу, дори при стръмни наклони.

Новият C3 Aircross се предлага с редица икономични и високопроизводителни двигатели – бензинови PureTech и дизелови BlueHDi: PureTech 110 с 6-степенна механична трансмисия, PureTech 130 EAT6, BlueHDi 110 с 6-степенна механична трансмисия и BlueHDi 120 EAT6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Citroën (@citroen)