Начало Автомобили Citroen отбелязва тържествено успеха на линията DS

Citroen отбелязва тържествено успеха на линията DS

53
0
DS,Ситроен

Преди две години Citroen лансира модела DS3 и заедно с него линията DS. Новата линия на марката се характеризира със своята индивидуалност, независима е от основната продуктова гама и предлага нов поглед към премиум автомобилите. Моделите са радикални и са предназначени за клиенти, които търсят нестандартни решения по отношение на стил, архитектура, усещания и изтънченост.
От тогава до днес моделите от линията DS нараснаха на три (с DS4 и DS5), а продажбите им надхвърлиха 200 хил. екземпляра. Френската компания няма намерение да спре до тук и обещава бъдеще на линията DS пълно с изненади.

Годишнината ще бъде отбелязана и с тридневни събития (12-14 април), наречени дни на DS (DS days).
В тези дни ще бъдат предложено на широката публика посещение* на заводите в които се произвеждат Citroen DS3, DS4 и DS5 – в Поаси, Мюлюз и Сошо. В тях клиенти и фенове на марката ще могат да се запознаят с процеса на сглобяване на моделите, да видят различните етапи на производство, прецизността и вниманието което се отделя на детайлите, професионализма на всички мъже и жени, които са ангажирани в процеса и са преминали специални курсове на обучение, за да се гарантира най-високо ниво на качеството.
Също така, през празничните дни ще се проведат и тестове на трите модела в търговската мрежа във Франция. Феновете на Световния Рали Шампионат WRC са поканени на пистата Суги* (близо до Орлеан), където ще могат да тестват тунинговани автомобили Citroen DS3 ! Марката е приготвила и изненади за клиентите на линията DS – например версия video on demand на филма Артистът, който беше отличен с Оскар.

Дните на DS започват на 12 април в международната витрина на Citroen на Шанз Елизе. Специалната вечерна програма включва концерт на живо, който ще бъде предаван за феновете на CITROËN на страницата във Facebook®. В присъствието на Филип Варен, Президент и директор на групата PSA, генералният директор на CITROËN, Фредерик Банзе, ще разкрие бъдещето на линията DS – концептуалният модел с номер 9, който ще бъде представен на автомобилния салон в Пекин. Директорът на Citroen ще връчи официално ключовете на 200 000-я собственик на модел от линията DS (модел DS5) !

* Записване на страницата на CITROËN във Facebook® (www.facebook.com/Citroen) или на страницата на CITROËN Франция (www.facebook.com/Citroen.France)