Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Култард става редовен коментатор

Култард става редовен коментатор

53
0
Дейвид Култард

Очакваната промяна в екипа на английската ВВС стана и Дейвид Култард ще коментира за телевизията стартовете от Формула 1 през 2011 г. Шотландецът ще партнира на Мартин Брандъл, който от години е в студиото и има зад гърба си вече 231 Гран при. Двамата ще формират убийствен тандем, тъй като никъде другаде няма двама бивши пилоти, коментиращи заедно надпреварите.

Шотландецът се присъедини към екипа на ВВС през 2008 г., след като прекрати активната си спортна кариера. Той обаче винаги е готов за нови предизвикателства и ролята му в студиото е поредното от тях, за което Дейвид се готви с огромно желание. Досега Култард участваше като експерт в студиата преди и след състезание.

Брандъл пък се радва на огромна популярност сред зрителите и вече притежава достатъчно опит зад микрофона, за да води екип.

От телевизията заявиха, че разчитат на двамата си коментатори за динамичен диалог и дискусия, анализи, дебати и т.н. Брандъл и Култард вече са преминали пробите и резултатите били повече от впечатляващи.