Начало Автомобили CUPRA и футболен клуб Барселона се обединяват в глобален съюз

CUPRA и футболен клуб Барселона се обединяват в глобален съюз

214
0

CUPRA и футболен клуб Барселона се обединяват в глобален съюз. Договорът е за пет сезона, като колите на специалното подразделение на SEAT ще са официални автомобили на легендарния тим. CUPRA става мобилен партньор на Барселона.

Споразумението надхвърля традиционното партньорство и се основава на три стратегически стълба

Първият от тях е произход – и CUPRA, и футболният клуб имат споделена споделена визия за увеличаване имиджа на града Барселона по целия свят. Втори стълб е стремежът и на двете страни да насърчават таланта на младежта и иновациите. И накрая – и двете марки споделят ценностите страст, амбиция и глобално призвание.

В тази връзка съюзът между CUPRA и футболен клуб Барселона ще служи за създаване на уникално преживяване за тяхната общност от фенове по целия свят, както и за разработване на проекти за градска мобилност около стадион Камп Ноу.

Президентът на SEAT и председател на управителния съвет на CUPRA Лука де Мео и президентът на ФК Барселона Жозеп Мария Бартомеу се срещнаха на Камп Ноу преди първата домакинска среща на Барса от Ла Лига 2019-2020 г.

„Този иновативен съюз с един от най-големите футболни клубове в света показва силната ни съпричастност към марката CUPRA и бъдещето на мобилността в Барселона. Освен това партньорството със световна институция като ФК Барселона с фен база от над 340 милиона души ще подкрепи нашата стратегия за глобализация“, каза де Мео.

Бартомеу допълни: „Тръгваме заедно по нов път, базиран на споделени ценности като търсене, страст, амбиция и работа в екип. Това е иновативен съюз, който ще ни даде възможност да предложим уникално преживяване на нашите фенове по целия свят. Чрез него ще имаме възможността да си сътрудничим в разработването на нови решения, които да спомогнат за подобряване на градската мобилност.”

Освен изключителен официален партньор за автомобили и мобилност, CUPRA ще стане един от глобалните официални партньори на ФК Барселона

Двете марки споделят една и съща ДНК, тъй като имат съвременна визия, основана на уникален стил и ценно представяне.

Този специален съюз ще включва видимост на терена около съоръженията на стадиона, както и CUPRA VIP Box на Camp Nou за всички домакински мачове на ФК Барселона. Очаква се също така да бъде монтирана временна специална зона извън стадиона, за да могат феновете на Барса да се запознаят с марката.

SEAT, CUPRA и ФК Барселона ще разработят също така съвместно решения за микромобилност и електромобилност около Камп Ноу. Съоръженията на футболния стадион ще служат като тестова лаборатория за проекти за градска мобилност в Барселона.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter