Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Дъжд в Малайзия?

Дъжд в Малайзия?

40
0

След смазващата двойна победа на Ферари в Австралия всички тимове ползващи продукти на Мишлен се надяваха на много топло време в Малайзия. Това обаче едва ли ще е така, ако се вярва на прогнозите на синоптиците.
При слънчево време в Малайзия всички ще очакват отговора на един въпрос, който от състезанието в Австралия насам дерзае всички любители на най-популярния моторен спорт: Дали ще се повтори смазващата доминация на Ферари от 2002 г.? Според последните метеорологични прогнози обаче отговорът на този въпрос ще се забави, защото в Малайзия има много голяма вероятност да вали. Това, че ще бъде много топло в Малайзия спор няма. Очакват се температури на въздуха от около 34 градуса. В сряда (днес – б.а.) с 90 процентова сигурност ще вали дъжд. В петък небето над Сепанг пак ще бъде облачно. В събота следобед се очакват тропически бури. В неделя пък със 45 процентова сигурност ще има единични превалявания очакват се и бури.
Така много е възможно след края на състезателния уикенд да нямаме отговор на интересуващия всички въпрос: Ще доминирали отново Ферари във Формула 1? Но както добре знаем синоптиците не винаги са били прави в прогнозите си и за нас единствено остава да дочакаме с нетърпение идващия уикенд.