Начало Автомобили Дейвид Бекъм стана посланик на Jaguar за Китай

Дейвид Бекъм стана посланик на Jaguar за Китай

36
0
Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм бе обявен за посланик на марката Jaguar в Китай. Футболистът ще помага за промотиране продуктите на бранда на един от най-важните международни пазари за автомобилната индустрия като цяло.

Изключително се вълнуваме, че Дейвид ще е посланик на Jaguar за Китай – коментира управляващият директор на Jaguar Land Rover Китай Боб Грейс. – Той е британец, чийто постижения му носят глобална популярност и е синоним на съвременния британски стил. Бекам е истински, модерен британски гражданин със страст към дизайна, иновациите, доброто представяне и карането.

Като част от споразумението Бекам ще участва в серия реклами – печатни и телевизионни, които ще бъдат подготвени ексклузивно за Китай. Една от първите му задачи е промотирането на новия Jaguar F-Type Coupe, изразяваща визията на марката за модерен британски стил и елегантност.

Винаги съм се възхищавал на Jaguar – от стила и дизайна до усещането, рева на двигателя, всеки елемент е уникално британски. Обичам класиката E-Type от 60-те години (на ХХ век), чието послание е живо във феноменалния F-Type Coupe, израз на изключително британско майсторство. Чест е да подкрепя такава марка с толкова невероятна история и нямам търпение да стана част от вълнуващото бъдеще на Jaguar в Китай – заяви самият Бекъм.