Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Дейвидсън почти уверен, че ще подпише със Супер Агури

Дейвидсън почти уверен, че ще подпише със Супер Агури

49
0

Антъни Дейвидсън е почти сигурен, че ще се състезава за Супер Агури и през сезон ’08, въпреки че екипът все още не го е потвърдил официално.
Британецът бе включен в списъка с пилоти на ФИА заедно със съотборника си Такума Сато, но японците все още не са подписали окончателно договори с двамата си титуляри. Въпреки този съществен факт, запитан дали ще бъде на стартовата решетка в Австралия, Дейвидсън отговори:
„Уверен съм, че да.”
Британецът не бе карал близо два месеца и се появи на тестове за първи път през 2008 г. тази седмица на Херес.
„Това е първият ми път в колата от два месеца, така че бе тежко, но много забавно – заяви Антъни. – Хубаво е да се върнеш. Екипът направи успешни тридневни тестове, изминаваха приблизително по 100 обиколки през всеки от дните и са много доволни от свършената работа. Имаме действителен напредък.”
По отношение на зимната си подготовка Дейвидсън разясни:
„Тренирах наистина сериозно през зимата. Може би съм в най-добрата си форма от всякога. Пристигнах на Херес, направих 103 обиколки и се чувствам добре. Така че съм доволен от това, което направих.”
По отношение на очакванията си за новия сезон Дейвидсън не си прави илюзии и заяви, че екипът му ще е в дъното на колоната. Супер Агури все още проучва системите на колата и предвид малкото направени тестове през зимата никой от тима не се заблуждава какво може да постигне през сезона.