Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Демонстрация на Уебър в Мелбърн

Демонстрация на Уебър в Мелбърн

41
0
Марк Уебър

Демонстрация на мост проведе Марк Уебър седмица преди първия кръг от световния шампионат на Формула 1 за 2011 г. в Мелбърн. Надпреварата е домашна за австралиеца, който е роден в Куийнбейн, но отдавна живее във Великобритания. Въпреки това пилотът на Ред Бул изкарва цяла седмица в Австралия преди състезанието там, а преминаването на Болт Бридж бе част от събитията, свързани с Гран при.

Краткото пътуване през моста бе приветствано от ентусиазираните фенове, но бе направено със сравнително ниска скорост. След това Марк отговори на няколко въпроса преди да започне да раздава фотографи.

Хубаво е пак да съм в Австралия, под слънцето на Мелбърн. Градът хвърля сериозни усилия, за да направи всичко това възможно, така че бих искал да благодаря както на хората, така и на Ред Бул. Чудесно е, че имам шанс да изразя чувствата си към хората тук за цялата подкрепа, която ми дават през последните няколко години. Надпреварата в Мелбърн е специално събитие и всички се гордеем с него. Аз, разбира се, съм малко пристрастен, тъй като съм австралиец, но знам, че много от пилотите и запалянковците също обожават този кръг – заяви пилотът.