Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Денис се смял на номерата на Алонсо в Бразилия

Денис се смял на номерата на Алонсо в Бразилия

43
0

Босът на Макларън Груп Рон Денис разкри как е реагирал на забавната постъпка на Фернандо Алонсо по време на квалификацията за Гран при на Бразилия. След като испанецът получи повреда в болида в първата част на сесията, той седна на един от столовете на маршалите край пистата и започна да гледа случващото се.

А след края на Q1 Алонсо затвори очи и започна да се препича на слънцето. Кадрите, показващи как Фернандо хваща тен, обиколиха след това целия свят и предизвикаха доста коментари и подигравки относно какво всъщност е искал да покаже с това Алонсо и къде му се е искало да бъде в този момент.

Денис сега разкри, че се е изсмял на проявата на Алонсо и това не го е притеснило. „Честно казано се изхилих, заяви Денис. – Нямаше нищо лошо да има малко хумор. Фернандо работи здраво и е талантлив, няма съмнение в това. Той е станал много по-зрял откакто кара при нас преди 8 години. Сега той е един от най-завършените състезатели, с които съм имал удоволствието да работя.”

Интересни подробности са сцената, която се прочу в социалните мрежи и стана повод за много карикатури четете в материал в новия брой 189 на списание ClubS1.