Начало Лайфстайл Димитър Павлов избра новата Fiesta

Димитър Павлов избра новата Fiesta

136
0

Известният телевизионен водещ си тръгна от шоурума на Мото-Пфое с хитовия модел на Ford

Димитър Павлов получи ключовете на чисто новия си автомобил Ford Fiesta и с усмивка седна зад волана на сензационния модел. Нашумял с участието си в поредица телевизионни предавания, като „10-те най”, „Това го знае всяко хлапе”, „Форт Бойар” и от сутрешния блок в екс-станцията „Ретро радио”, сега Димитър Павлов води всяка събота и неделя шоуто „Dancing stars” 2. Еднакво харизматичен на екрана и на живо, Митко не крие искрената си радост от новата придобивка. Определя автомобила като много добър, пъргав и истинско предизвикателство. Признава, че изборът му е изцяло емоционален. Пожелава на хората около себе си да пътуват повече и да сменят по-често автомобилите си. Самият той доскоро управлявал Ford Focus, споделя, че смяната с компактния модел му носи нова емоция.

Изборът му на модификация се оказа безупречен – високооборудвана Ghia, с мощен бензинов двигател и забележително елегантния цвят „Morello” – тъмен патладжан.

Неслучайно новата Fiesta е фаворитка на чаровния водещ. Тя е най-бързо продаваният модел на Ford и вторият най-продаван автомобил в Европа. От представянето й преди година до сега, новата Fiesta спечели множество международни отличия, като броят им надхвърля 20. Заради забележителния си външен вид, тя грабна и престижната награда Red Dot за дизайн. Обявена е за „Автомобил на 2009 година” в Шотландия, Хърватска, Ирландия и Гърция, както и от британското издание „What car?”.