Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 До пет години Денис ще се е отказал от F1

До пет години Денис ще се е отказал от F1

34
0

До пет години Рон Денис вече ще е извън Формула 1, въпреки че е възможно да не се оттегли напълно, сподели самият той.
###
До пет години Рон Денис вече ще е извън Формула 1, въпреки че е възможно да не се оттегли напълно, сподели самият той. Настоящият шеф на Макларън все още няма ясна представа на кой ще предаде отговорността за тима, но е сигурен, че няма да бъде начело на Сребърните стрели за по-дълъг период.
“Тогава все още може да съм председател на групата, но е малко вероятно да бъда шеф на отбора, защото това просто не е начинът на работа. Искам да съм успешна глава от книгата, а не цялата книга. Трябва да правиш това, което считаш за правилно и неизбежно както ти си се придвижвал нагоре, там трябва да има място и за другите. До пет години вече няма да съм шеф на Макларън, сигурен съм в това”, каза Денис. Същевременно той не отрече възможността Мерцедес да закупи по-голямата част от Макларън.
За най-вероятен заместник на Рон се спряга името на сегашния изпълнителен директор Мартин Уитмарш. Но единственото, което заяви Денис по този въпрос бе: “Няма план. Не съществува напрежение. Просто имаме силно желание да се развиваме и да се придвижваме напред. Макларън има големи амбиции в различни сфери и най-лесният начин да ги изпълним е, ако поддържаме солидни връзки с Мерцедес”