Начало Автомобили Dodge Trazo C1.8 дебютира на автомобилното изложение в Сао Пауло

Dodge Trazo C1.8 дебютира на автомобилното изложение в Сао Пауло

48
0

*Trazo C1.8 е първият седан на Dodge, позициониран на възлови пазари в Латинска Америка
*Предлага отлично съотношение цена-качество, горивна икономичност и надежност
*Trazo C1.8 се задвижва от икономичен 1.8 литров DOHC двигател, който може да използва като гориво и E-100 етанол
*Trazo C1.8 предоставя на Chrysler LLC моментален достъп до нови сегменти на силно развиващите се пазари

Chrysler LLC навлиза в нов сегмент в Латинска Америка с представения по време на автомобилното изложение в Сао Пауло нов модел Trazo C1.8. Четиривратият седан е предназначен за пазарите на Бразилия, Аржентина, Парагвай и Уругвай и ще предложи отлично съотношение цена-качество и горивна икономичност.

“Новият Trazo C1.8 на Dodge ще ни позволи да навлезем в сегмент, в който в момента не присъстваме”, заявява Майк Менли, Вице-президент Международни продажби, Маркетинг и Бизнес Развитие на Chrysler LLC.

Екстериорът на Trazo C1.8 е атлетичен и модерен, напълно в унисон с облика на бързо развиващата се марка Dodge. Междуосието от 260 см на Trazo C1.8 и късите преден и заден надвес правят автомобила с перфектна пропорция за градските условия, докато издължената линия на покрива подчертава комфортния и просторен интериор. Автомобилът е и с отлична аеродинамика – 0.31 Cd.

В интериора на Dodge Trazo C1.8 прави впечатление голямото свободно пространство за краката както на водача и пътника отпред, така и на пасажерите отзад. Предните седалки са по-големи и по-комфортни в сравнение с тези на повечето конкуренти в С-сегмента. Делимата в отношение 60/40 задна седалка гарантира достатъчно товарно пространство дори при превозването на по-обемисти товари. Контролните уреди са лесни за разчитане, а управлението на подсистемите е лесно и интуитивно.

Trazo C1.8 на Dodge ще се предлага с четирицилиндров, 1.8 литров двигател DOHC с 16 клапана, който може да използва бензин и E100 етанол. Новият Dodge може да бъде оборудван както с автоматична, така и с механична предавателна кутия. Автомобилът ще бъде с тригодишна/ 50 000 километра гаранция.