Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Доменикали: Ще покажем дори и на Михаел, че сме най-силните

Доменикали: Ще покажем дори и на Михаел, че сме най-силните

37
0

През този сезон феновете ще трябва да свикнат с една картина, която не се е наблюдавала по пистите от много години насам, а именно – Ферари срещу Михаел Шумахер.

По този повод Стефано Доменикали заяви, че неговият отбор трябва да докаже, че може да бъде достатъчно силен и без помощта на германеца.

„Всички ще гледат към Михаел, който ще е много силен естествено. Миналата година имахме проблема с търсенето на заместник на Фелипе (Маса) и помислихме за Михаел, защото сме убедени, че той е изключителен и много силен пилот.

Имаме фенове, които не одобряват избора на Михаел, но ние не трябва да забравяме историята и какво Михаел направи с Ферари, по същия начин, по който не трябва да забравяме какво Ферари направи за Михаел.

Сега отваряме нова страница, което е допълнителен стимул за нас. Ще покажем на всички, включително и на Михаел, че това е най-силният отбор. Имаме страхотна воля да покажем, че можем да побеждаваме. Трудно е да видим Михаел с каската на друг отбор, но пък това ни мотивира – като прилив на свеж въздух е“, заяви шефът на Скудерията.