Начало Автомобили DS представи нови лого и слоган

DS представи нови лого и слоган

99
0

DS се представя за първи като самостоятелна марка по време на автомобилното изложение в Женева. Това значимо събитие отваря нова страница в историята на автомобилите DS. Премиера пред публиката направиха логото, слоганът на марката – „Spirit of avant-garde” – и новият DS 5. На щанда на DS може да се види още концептуалният Divine DS и два автомобила „show-car”: DS 5 Moon Dust и модел 2015 на DS 21 Pallas. Автомобилното изложение в Женева е прекрасна възможност за новата марка да заяви своята голяма амбиция – завръщане на френското автомобилостроене на пазара на премиум автомобили.

Точно както моделът DS от 1955, новата марка, създадена официално през юни 2014 г., започва своята история в Париж. Брандът разкри новото си лого, което включва монограма DS, разположен над надписа “DS AUTOMOBILES”. Той съзнателно е изписан на френски език, за да напомня произхода на марката и да отразява позиционирането на DS, стъпващо върху най-доброто от опита в света на автомобилите. На автомобилното изложение в Женева, DS представя и своя нов слоган – „SPIRIT OF AVANT-GARDE”. Подписът, представен на английски език, заявява международните амбиции на DS. Той представя философията на марката – да предлага удивително стилни и технологични автомобили, изпипани до най-малкия детайл, които се характеризират със завиден комфорт и пътно поведение. „SPIRIT OF AVANT-GARDE” отразява и отношението към DS. Слоганът е покана към всички, които споделят същото оптимистично виждане и авангарден дух.

Какво по-добре би могло да въплъти подписът “SPIRIT OF AVANT-GARDE” от един автомобил? Посетителите на автомобилното изложение в Женева имат възможност да видят новия DS5, флагманът на марката, който бе показан за пръв път. Той е с нова предница – DS Wings – и някои други подобрения, които го превръщат в достоен представител на DS. Със своя авангарден стил, динамично пътно поведение, изисканост, внимание към всеки детайл и технологии от последно поколение, новият DS5 притежава всички атрибути на настоящите и бъдещи автомобили DS.

Новата решетка на DS Moon Dust стои много ефектно на фона на вдъхновения от авиацията матов сив цвят и специалните хромирани елементи. Отпред те са светли и контрастират на останалите такива, които са в цвят „тъмен хром”.

За да подсили привлекателността на предницата, погледната от всички страни, шестоъгълната решетка DS Wings е с уникален, скулптиран и графичен дизайн, подчертаващ монограма DS. Елегантният й контур е продължен във вътрешността на фаровете.

DS 5 Moon Dust се отличава и със своя изискан интериор, в който са вложени материали от най-висок клас, използвани от най-престижните дизайнерски къщи и са обработени по специални техники – от кафявата кожена тапицерия в стил „верижка на часовник”, през специалните панели на вратите до декоративните абаносови елементи Markassa.

DS 5 Moon Dust се задвижва от хибриден дизелов двигател.

Моделът 2015 DS 21 Pallas „show car” пък отдава дължимото на историята на DS от 1955. Този легендарен автомобил, който чества своята 60-годишнина тази година, е наследството, от което марката DS черпи своето вдъхновение днес. Екипът на DS интерпретира по нов начин DS 21 Pallas с идеята да обедини наследството и настоящето в един автомобил. Изложеният в Женева модел е в мастилено син цвят (цветът на лансиране на новия DS5) и е с кожен интериор „criollo semi-aniline” (познат от най-високите нива на изпълнение на днешните модели DS).