Начало Любопитно Дукати е най-добър работодател в Италия за осма поредна година

Дукати е най-добър работодател в Италия за осма поредна година

413
0
снимка, Дукати

Дукати е най-добър работодател в Италия. Марката от Болоня е отговорила на най-вискоките стандарти за качество за да стане работодател номер едно в държавата на Апенинския полуостров за осма поредна година. 

Въпреки трудните предизвикателства, породени от пандемията, базираният в Болоня производител на мотоциклетите успя да предложи на своите служители безопасни  и отлични условия на труд. Те са, от една страна във функционираща стратегия за човешки ресурси с хора в центъра. От друга страна участват в управлението на кризи за справяне с извънредни ситуации. По този повод има създаде Специална група, която да се бори с последствията от COVID-19. При нея профсъюзите участват в допълнение към много области от компанията. Toва прави Дукати най-добрият работодател за 2022 в Италия.

Сертификатът за топ работодател е официално признание, което се издава Top Emloyers Institute след дълъг процес на оценяване. В него се анализират практиките и стратегиите за управление на човешките ресурси. Обърнато е особено внимание към условията на труд, обучението, растежа на персонал, семействата и социалните нужди на служителите.

Дукати непрекъснато се ангажира да подобрява и оптимизира своите най-добри практики в областта на човешките ресурси. В допълнение към ефективния интелигентен организационен модел на работа, подобряването на все по-херерогенната приобщаваща работна среда, участието в инициативи и проекти за екологична устойчивост и инвестициите в дигитално обучение на служителите на компанията допринесоха за поддържане на високи резултати за марката. 

Служители на Дукати
снимка, Дукати

„Получаването на престижна награда за топ работодател за осма поредна година е голямо удовлетворение. Също така потвърждава напредъка, постигнат през последните години. Това е и демонстрация на способността и възможността Дукати да реагира в лицето на сложността“, сподели директорът на човешките ресурси в Дукати Себастиан Пата.

„Мерките за защита и безопасност, които приехме досега се оказаха функционални и ефективни. В съчетание с политиките, прилагани от човешките ресурси и отдадеността на нашите сътрудници позволиха на Дукати да завърши 2021 с рекордни продажби. Марката регистрира най-добрата година досега“.

„Нашите работници са истинският двигател на компанията. Вниманието към тези, които всеки ден се посвещават на нейния успех с усърдие, производителност и ангажираност. Това е много важно за нас. Затова нашите благодарности са преди всичко на работната сила на Дукати, която дава на нашата фабрика своя професионализъм, ентусиазъм и страст към това, което правят“, завърши Пата.