Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Двама с името Фернандо Алонсо в Оксфорд

Двама с името Фернандо Алонсо в Оксфорд

35
0

Ако погледнете в указателя на Оксфорд срещу името Фернандо Алонсо има точен адрес и телефонен номер, но не се опитвайте да му пращате писма.

Това е наистина малък град с около 130 000 души население. Нетърпеливи представители на медиите отишли там и опитали да намерят новия световен шампион. Потърсили в регистъра, но направили погрешно заключение, че в Оксфорд не може да има друг с името Фернандо Алонсо.

Такъв човек обаче съществува. Това е 27 годишният Фернандо Алонсо, също от северна Испания. Занимава се с книгоиздаване и живее в студентско общежитие. Щом писмата на хиляди фенове буквално започват да задръстват пощенската му кутия, той е изумен.

“В тях пише неща като “ти си велик пилот”, което е меко казано смешно, защото аз нямам кола и все още не съм издържал шофъорския си изпит.”, споделя другият Алонсо.

Докато част от Испания поздравява Фернандо номер 2, истинският само предчувства какво може да предизвика успехът му. “Мисля, че ще започна да получавам повече и повече писма”, отбелязва той.