Начало Лайфстайл Екълстоун няма нищо против Фетел да му стане зет

Екълстоун няма нищо против Фетел да му стане зет

73
0
Бърни Екълстоун,Себастиан Фетел

Бърни Екълстоун няма нищо против Себастиан Фетел да му стане зет, заяви самият англичанин пред немския вестник „Билд-Цайтунг“. Той има две дъщери от брака си със Славица (двамата се разведоха през 2009 г.) – Тамара и Петра, родени съответно през 1984 и 1988 г. и не изяви предпочитания за коя точно би могъл да се ожени световният шампион за 2010 г.

Въобще не бих имал нищо против. Той би трябвало да се пробва и да попита [някоя от тях]. Би бил чудесен зет. Забавен е, нормален, има цели и работи упорито, за да ги постигне. Харесвам го много – каза Бърни.

Екълстоун не крие симпатиите си към Фетел от години. Пилотът на Ред Бул обаче има приятелка, с която е заедно от ученическите години. Тамара и Петра също са с гаджета, но отношението на татко им към тях не е известно.

В началото не знаех какъв е Себастиан. Обикновено ги забелязвам (пилотите – б.р.), когато започнат да печелят. Той ми напомняше за Кими [Райконен], тъй като се появи отникъде и имаше само предварителен суперлиценз. Освен това не му трябва мениджър – няма причина да дели парите си с някого другиго. И без това като се ожени един ден, това ще се случи автоматично – заяви преди време в друго интервю Екълстоун.