Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Екълстоун се жени отново

Екълстоун се жени отново

656
0

Бърни Екълстоун ще се ожени отново, твърди британският вестник Дейли Мейл. Управляващият търговските права на Формула 1 се разведе през 2009 г. с бившия модел Славица – с нея бе в продължение на 24 години и двамата имат две дъщери (Тамара и Петра). Тогава англичанинът заяви, че повече няма да минава под венчило, но като че ли е променил намерението си. Той лично разкри, че е направил предложение на приятелката си – бразилската адвокатка Фабиана Флоси.

Официално сме сгодени – е цитиран Екълстоун (който ще навърши 82 години през октомври тази година) в публикацията. – И няма да е дълъг годеж. Толкова сме щастливи, че единственият въпрос е кога точно ще се оженим, а не дали ще го направим. Но все още не сме определили дата и място.

Разликата във възрастта на Екълстоун и Фабиана е 46 години, но не притеснява никого от тях. Бърни е категоричен, че се разбират прекрасно.

Заедно сме от две години и връзката ни се получи, защото Фабиана има страхотно чувство за хумор. А когато живееш с някого, това е много важно. Трябва да отбележа обаче, че аз лично не създавам никакви грижи у дома и тя е щастливка, че ме има – допълва англичанинът.

Фабиана вече има и диамантен годежен пръстен. Според непотвърдена информацията бижуто струва 100 000 лири.

Представянето й като годеница на Екълстоун пък се случи на официалната презентация на биография на Саймън Кауъл, известен с участието си в различни риалити формати и агенцията си, управляваща и мениджмънта на Люис Хамилтън във Формула 1. Книгата е написана от Том Бауър. Преди време именно той разказа и битието на Екълстоун, което обаче Бърни заклейми. Отношенията между Бърни и писателя обаче явно са се подобрили, а на партито бе забелязан и Флавио Бриаторе (наречен бившият Гран при плейбой от пресата).

Екълстоун среща Фабиана Флоси през 2009 г. по време на уикенда за Гран при на Бразилия. Второто им виждане е на яхта на общ приятел в Турция и от тогава са заедно. Дъщерите на Бърни Тамара и Петра не приеха адвокатката особено радушно и се твърди, че са имали сериозни разправии с баща си, когато е заживял с бразилката. Сега ситуацията била изгладена, макар че дамите още не бяха официално информирани от татко си за годежа.