Начало Лайфстайл Екълстоун: Желая още деца, но няма да е честно спрямо тях!

Екълстоун: Желая още деца, но няма да е честно спрямо тях!

240
0
Бърни Екълстоун,Фабиана Флоси

Личният живот на Бърни Екълстоун определено е доста ограничен, като се има предвид, че през голяма част от времето си той работи. Срещите с държавни глави и министри, организатори и звезди са само част от неговата програма. Нормално е той да няма много време да се прибере в къщи. Освен това Бърни рядко говори за личния си живот.

„По-рано ми се е случвало дори да сменям пелени“, обяснява 83-годишният англичанин пред вестник Bild, спомняйки си грижите за трите си дъщери Дебора, Тамара и Петра. Дали планира ново дете от своята трета жена Фабиана Флози?

„Бих желал да беше възможно. Фабиана много иска да има дете! Аз обаче съм на 83 години и няма да е честно спрямо детето. Представете си, детето е на шест години и идва 90-годишният му баща да го вземе. Това не трябва да се причинява на детето.“

Според Екълстоун всичко, което той може да даде на жена си е своя опит.

„Какво може една зряла жена да получи от един 25-годишен младеж? Какво точно може да ѝ предложи той?“, пита се Екълстоун. Бразилката от своя страна го била направила малко по-мек като характер.

„Хората трябва да ми се доверяват, същото правя и аз с тях. Докато не ме излъжат. Парите не са всичко, аз не разговарям с тях и те не ме карат да се смея. Целта ми не винаги е да спечеля повече пари“, философски заявява Екълстоун в заключение.