Начало Автомобили Елеонора Манчева и Ауди А4 продължават заедно

Елеонора Манчева и Ауди А4 продължават заедно

580
0

Последният бестселър на Ауди, моделът А4, беше избран от Елеонора Манчева – Мисис България 2006 и настояща Мисис Вселена. Тя получи ключовете за петдесетия поред автомобил от премиерния модел А4 в новия шоурум на Ауди „ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД”. Класическата елегантност и спортната динамика на Ауди А4 са в хармония с красотата и спонтанността на съпругата на Владимир Манчев.

Конфигурацията на черната лимузина е от висок клас – черен кожен салон в съчетание със спортен мултифункционален волан, 17 цолови алуминиеви джанти, навигационна система и електрическо регулиране на седалките. Особен акцент при избора на допълнителното оборудване е озвучителната система Bang & Olufsen. Новото поколение А4 има по-голяма дължина, която осигурява повече вътрешно пространство и комфорт. Технологичното бижу A4 е с двигател 2.0 TDI, Multitronic и с 8 степенна автоматична скоростна кутия. Базовата цена на премиерния модел с двигател 1.8 TFSI започва от 53 000 лв. с включен ДДС и акциз.

Партньорството между най-продаваният модел на Ауди и най-красивата омъжена жена в света е трайно. Преди 3 години красивата брюнетка получи като подарък от своя съпруг отново Ауди А4. Изборът на автомобил от новото поколение на модела демонстрира професионалната точност на централния нападател Владимир Манчев не само на футболния терен. Шофьорските умения на неговата половинка са също така професионално доказани в дамски ралита. Тя носи горивото в кръвта си от своя баща, бивш пилот.

„Не е новина, когато красива жена избира красива кола. Новина е, когато й остава вярна.”, каза Пламен Пенчовски, управител на „Порше София Запад”, при предаването на автомобила на Елеонора Манчева. Марката с четирите кръга провокира същата последователност и вярност в редица звезди от света на спорта и изкуството като Кейт Бланшет, Барбара Бекер, Джордж Клуни, Сийл, футболните асове Роналдиньо и Хосе Ернесто Соса.