Начало Автомобили Еуратек ООД и Шкода на Автомобилния салон 2007

Еуратек ООД и Шкода на Автомобилния салон 2007

134
0

Еуратек ООД, изключителен представител на Шкода Ауто за България ще участва на Автомобилен салон София 2007 с щанд в зала 3, на площ от 297.5 кв.м. Акцент на щанда тази година е най-новият модел на Шкода Ауто- новата Шкода Фабия.
Обновена с модерен и свеж дизайн, новата Фабия е сред най-просторните автомобили в своя клас. Вътрешното пространство е изключително просторно , въпреки компактните размери на автомобила, като дори 5-те см в повече пространство за главите отзад е доста впечатляващо. Новата Шкода Фабия предлага за всички пътуващи в автомобила повече място за коленете и краката и така поставя нови стандарти на комфорт при пътуване в своя клас.
Новата Фабия се предлага с 4 нива на оборудване: Класик, Амбиенте, Спорт и Елеганс и широк диапазон от опционално оборудване, позволявайки на клиентите да изразят своя индивидуален вкус. Стандартното оборудване на Класик включва 4 броя въздушни възглавници, триточкови предпазни колани за всички места, ABS+MSR, регулируем волан, брони с цвета на купето и др., а следващото оборудване Амбиенте добавя още климатик, бордкомпютър, антибуксуваща система ASR, предни ел.стъкла, централно заключване и др.
Заедно с това новата Фабия продължава да се предлага с отлично съотношение качество-цена, с което първото поколение Фабия беше популярна. Цените на новата Фабия започват от 17 886 лв с ДДС.
Новата Фабия се предлага със 7 различни двигателя. Четири са бензинови, а дизеловите са три. Този асортимент максимално покрива изискванията в сегмента на малките автомобили.
На щанда ще бъдат изложени и нови модификации на модела Шкода Октавия.
За онези, които обичат активната почивка, приключенията и предизвикателствата, дизайнерският екип на Шкода Ауто създаде моделната линия „Скаут” и уникалния автомобил Шкода Октавия Скаут.
Нова модификация е и дизеловият мотор 2.0 TDI / 170 к.с.при спортния модел Октавия RS, който по никакъв начин не отстъпва на своя бензинов събрат. Двулитровият двигател с мощност 125 kW ускорява от 0 до 100км/ч за 8.5 секунди и достига максимална скорост 225км/ч. Максимумът на въртящият момент от 350 Nm двигателят достига при 1800 об/мин, като той остава постоянен до 2500 об/мин. Ръчната шестстепенна скоростна кутия предава мощността на двигателя на предните колела.
Новост при Октавия е и нивото на оборудване Laurin & Klement, което удоволетворява и най-взискателните клиенти и може да бъде разпознато освен с богатото оборудване, но така също и със специалните полирани плочи с надпис Laurin & Klement, поставени на праговете на предните врати и на калници.
На щанда на Шкода ще бъде изложен моделът Шкода Октавия Laurin & Klement 2.0 TDI/140 k.c. DSG.
Тази година Еуратек ООД чества 15 години успешна дейност на българския пазар. По този повод, както и по време на Автомобилния салон София 2007, Еуратек ООД ще предложи специални цени и лизингови схеми на своите клиенти.