Начало Автомобилни новини Еуратек отпразнува 20 години успешна дейност с „Шкода Ауто“

Еуратек отпразнува 20 години успешна дейност с „Шкода Ауто“

145
0
Еуратек,Шкода

Kомпанията „Еуратек“ отпразнува своя 20-годишен юбилей с бляскаво тържество. Успешното партньорство с чешкия автомобилопроизводител „Шкода Ауто“ доведе до реализиратето на българския пазар над 30 000 нови автомобила „Шкода“, което прави марката една от най-популярните в бранша.  Четири модела на марката са отличени с приза „Автомобил на годината“ за България – „Октавия“, „Румстър“, „Супърб“ и „Йети“.

По случай голямото събитие и представянето на българския пазар на най-новия модел на завода – „Шкода Рапид“, от музея на „Шкода“ в Млада Болеслав пристигна лъскав черен „Рапид“ от 1934 година. Най-новото попълнение в моделната гама на завода носи новия дизайнерски стил на марката и е вторият модел след „Ситигоу“, който следва моделната офанзива на компанията, наложена още миналата година.

Управителят на  „Еуратек“ Иван Тодоров използва повода, за да отличи с благодарствена грамота и юбилеен медал големия рали шампион Димитър Илиев, който за втора поредна година спечели шампионската титла на България с „Шкода Фабия Супер 2000“. „Еуратек“ е един от спонсорите на отбора на Димитър Илиев.

Официално бе връчен и автомобил на Мис България 2012 – новата „Шкода Ситигоу“. Габриела Василева бе избрана за Мис България 2012 на живо в ефира на TV7 и получи специален подарък – първия в България автомобил ŠKODA Citigo. Наградата е осигурена от продуцентите на конкурса !no frame media, TV7 и официалния вносител на ŠKODA Auto за България – „Еуратек“.

ŠKODA Citigo е перфектно подготвен за градския трафик, умерен е в консумацията на гориво и е създаден с грижа за околната среда. В същото време привидно малкият автомобил е с просторен интериор, практичен и интелигентен.

Събитието уважиха много клиенти и партньори на компанията, както и специални гости от завода.

Всеки гост получи подарък юбилейна монета „20 успешни години „Еуратек“.