Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел: Второто място днес бе максимума

Фетел: Второто място днес бе максимума

39
0
Ред Бул,Себастиян Фетел,Унгария

Световният шампион Себастиян Фетел изпусна в последните секунди на днешната квалификация своята първа победа в този сегмент за 2014 г. Или по-точно му бе отнета от неговия сънародник Нико Розберг, който направи чудесна обиколка и за пореден път ще стартира първи.

„До момента уикендът е доста добър за нас“, обясни Фетел след квалификацията. „Успяваме непрекъснато да подобряваме представянето си, като вчера сутринта не се чувствах много приятно в колата, но сега вече нещата са много по-добре. Първоначално изглеждаше така, все едно сме малко по-близо до Мерцедес, но в края Нико направи чудесна обиколка и разликата се оказа сериозна.

Като цяло второто място изглежда бе максимума за нас днес. Мисля, че това е една добра начална позиция за утре. Времето също може да промени сериозно условията на пистата. Тук винаги нещата може да се променят бързо.

Конфигурацията на пистата със сигурност ни помага да се представяме по-добре, защото тук отсъстват дългите прави за сметка на завоите. Ще се опитаме да зарадваме хилядите фенове, дошли от Германия и Австрия, за да ни подкрепят.“