Начало Други Federal-Mogul дава 3-годишна гаранция за частите по окачването и кормилното управление

Federal-Mogul дава 3-годишна гаранция за частите по окачването и кормилното управление

48
0

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), дава гаранция за частите по окачването и кормилното управление MOOG®, инсталирани на леки автомобили, че няма да проявят дефекти в материала и изработката при нормална употреба и експлоатация за 3 години в Европа.

MOOG използва високотехнологични проучвания и разработки, както и тестови съоръжения, за да развива и усъвършенства своите продукти. Започвайки с основните компоненти за оригинално вграждане, MOOG ще препроектира  всяка част, за да посрещне или надхвърли нужните спецификации. Частите MOOG са тествани съобразно признатите високи стандарти в индустрията, включващи материали, издръжливост, износване, лесно инсталиране, OE съотношение на спецификациите и OE товарен капацитет. В допълнение MOOG непрекъснато търси обратна връзка от пазара на собствените си части и на OE продуктите с цел допълнително развитие на продуктовата гама.

MOOG също така провежда вътрешни и външни контролни проверки за качество в своите дистрибуционни центрове, за да гарантира, че всеки компонент е в отлично състояние при доставянето му на клиента. Този подход доведе до изключително продуктово представяне и качество, което позволява на MOOG да предложи тази тригодишна гаранция.

„Горди сме да предложим на нашите клиенти тригодишна гаранция, тъй като знаем, че тя ще им осигури допълнителна сигурност,” каза Давор Хорват, директор „Продукти за частите по окачването и кормилното управление “, Federal-Mogul Motorparts за Европа, Близък изток и Африка. „Успяхме да направим това благодарение на увереността, която имаме по отношение на качеството на нашите продукти, постигнато чрез използването на водещи технологии и контрол на качеството. Вярваме, че предлагаме висококачествен продукт на пазара и тези три години гаранция го потвърждават.”

Тригодишната гаранция важи за всички MOOG продукти, инсталирани след 1-ви април 2016 г.