Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фенове ще могат да разговарят с Перес днес

Фенове ще могат да разговарят с Перес днес

48
0
Серхио Перес

Фенове на Серхио Перес от цял свят ще имат възможност да разговарят с пилота днес от 18:30 ч. българско време през официалната страница на Макларън в Google+. Желаещите да се включат в разговора трябва да зададат предварително въпроса си в коментарите на публикацията в Google+ на следния адрес: https://plus.google.com/112955939482333932870/posts.

Тази инициатива на Макларън отбелязва разширяването на екипа в социалните мрежи, желанието му да предостави любопитна информация за отбора и състезателните уикенди на почитателите си, да даде нови маркетингови възможности на своите спонсори.

Важно е да продължаваме да се отваряме за новите дигитални платформи, за да предоставим съдържание на нашите фенове и активно да поднасяме нови възможности за нашите партньори. Google+ отваря редица врати и нови възможности. Ние сме особено развълнувани от новите технологии, като тази за феновете на 9 януари със Серхио Перес, когато те ще имат уникален шанс да прекарат време с хора в сърцето на отбора – коментира изпълнителният директор на Макларън Груп Мартин Уитмарш.

Освен в Google+ тимът има официални страници във Фейсбук, Туитър, YouTube и Инстаграм.