Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари без нови елементи по болида в Малайзия

Ферари без нови елементи по болида в Малайзия

50
0

Ферари няма да правят никакви подобрения по болида си за Гран при на Малайзия.###Ферари няма да правят никакви подобрения по болида си за Гран при на Малайзия. Освен това екипът все още се колебае какво да предприеме по отношение двигателя на Кими Райконен. Притеснението им произтича от факта, че се появиха проблеми с агрегата на финландеца към края на надпреварата в Австралия. Въпреки това Фелипе Маса смята, че тимът му може да бъде много силен в предстоящия старт благодарение на по-доброто разбиране на F2007.
Същевременно Маса подчерта, че шампионатът като цяло изобщо няма да бъде лесен за Ферари, въпреки превъзходната им форма по време на първия старт в Австралия и мнението на останалите тимове в F1, че Скудерията е с крачна пред тях.
В тази връзка Маса заяви: „Видях всички скорошни спекулации в медиите след Мелбърн, че тазгодишният шампионат ще бъде лесен за Ферари. Естествено това не е вярно, но аз разполагам с добра кола. Както винаги, важното нещо през този уикенд ще бъде да сглобим всичко заедно, всички елементи, от които се нуждаеш, за да победиш, а ние разполагаме с тези елементи. Конкуренцията обаче е много силна и затова ще бъде доста трудно. Но поглеждайки към постигнатото в Австралия, както и миналата седмица на Сепанг, изглеждаме много силни”