Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари и Шел подписаха продължението на договора си

Ферари и Шел подписаха продължението на договора си

62
0

Петгодишното продължение на договора между Ферари и Шел бе подписано официално днес в базата на Скудерията в Маранело. Удължаването на контракта бе обявен по-рано по случай Гран при №450 на двете компании като партньори, като това се оказа предишната надпревара в Малайзия.

Президентът на Ферари Лука ди Монтедземоло и изпълнителният вицепрезидент на Шел Марк Уилямс сложиха подписите си под договора, с който се продължава едно наистина историческо сътрудничество. И двете страни изтъкнаха важността си едни за други, престижа от общата им работа и важността на това потребителите да получават качество, на каквото се радват и пилотите във Формула 1.

– Говорим за две световни марки с огромни традиции, познати навсякъде с качеството и репутацията си. За нас партньорството с Ферари е преди всичко технологично, тъй като допринася за толкова важната изследователска работа в областта на горивата и лубрикантите – заяви Уилямс.

Ди Монтедземоло изрази удовлетворение, че сътрудничеството продължава и за в бъдеще, както и приноса на двете компании в областта както на автомобилните състезания, така и на серийните автомобили.