Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари не са особено щастливи от второто и четвърто място

Ферари не са особено щастливи от второто и четвърто място

46
0

Очевидно е, че се надявахме на по-добър резултат, но определено няма да се тюхкаме и оплакваме! – заяви шефът на Ферари Стефано Доменикали след тренировката за място на грида за Гран при на Бахрейн.
В Скудерията очевидно места на първите две редици за двамата им пилоти не е повод за радост. Италианецът обаче допълни, че през последните два дни всички са видели потенциала, на който утре ще разчитат във Ферари.
Като се вземе предвид всичко, все още съм уверен – дори след квалификацията – категоричен бе Фелипе Маса, който загуби първата позиция за 27 хилядни от секундата. – В третия квалификационен сегмент непрекъснато имаше трафик покрай мен, но това се случва. Поздравления за Роберт, който кара наистина много добре.
Кими Райконен призна, че никак не е доволен от представянето си, въпреки че четвърто място на грида не е чак толкова лошо постижение. Той обаче също изрази увереност, че в състезанието нещата ще стоят по различен начин, като се има предвид колко бързи са по принцип колите на Ферари.